home
SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik

Starttids Calculator

Hyor.dk/tidSHOR Starttids Calculator

Nyhed TIDSKEMA


Nu er der kommet en blå rubrik nederst på siden, der kan hjælpe dig til at udregne en vejledende tidsplan op til stævnet. Du kan selv tilpasse indholdet i punkterne og den ønsket tid pr. punkt. Husk dog det er dit ansvar at tjekke om tiderne passer med dit behov.

Dette er et redskab til estimeret udregning af starttid ved stævner ved brug af oplysninger fra startliste. Den tid man kommer frem til her er self. kun vejledene. Det er altid dit ansvar at holde øje med dine starttider på startlisten. Den tid du beregner her er kun vejledene og du skal være obs på at tiderne kan blive ændret op til og under selve stævnet. Den grønne boks giver mulighed for at udregne en ca. starttid udfra klassens starttid og dit startnummer i klassen. Den røde boks giver mulighed for at udregne en ca starttid udfra klassen estimerede sluttid og dit startnr.
Icon

Udregn fra Starttid


:


     

--:--


Nulstil


Icon

Udregn fra Sluttid


:


     


-

--:--


Nulstil


Tidsskema beregnerIndtast start tidspunkt. Har du brugt beregneren ovenover skrives tidspunktet automatisk i feltet. Du kan ændre teksten i tidsplanen hvis du ønsker dette.

ALLE tidsfelter skal udfyldes, men der kan stå nul i tiden hvis du ønsker dette.

:

Indtast eller ændre ønsket tider i (Timer : Minutter) her under

: -

: -

: -

: -

: -Ingen Tidsplan udregnet

Husk også at tage højde for for evt. tidspunkt og tid til bane gennemgang m.m.

Tip. Du kan gemme dette skema, ved at tage et screenshot

Tidsplanen er kun vejledende og alt brug er på dit eget ansvar. Husk at tjekke at start tiderne løbene og at tidsplanen passer med dit behov.

NulstilKlubmedlemskab1816 Der bruges ikke cookies og der indsamles og videre gives ikke personlig data på denne side.
Der tages forbehold for fejl i de angivet oplysninger