home
SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik

Bliv medlem af Rideklubben Shor. Billigt klub medlemskab under DRF

Bliv Medlem Af Rideklubben

S.H.O.R


Hvorfor Vælge Rideklubben.SHOR


Vi er en uafhængig rideklub. Vi har ikke noget fast sted og ingen dyre udgifter til husleje. Derfor kan vi tilbyde et billige klub medlemskab til dig.

Vores medlemskab er meget egnet til dig der ikke er bundet til en fast rideklub, men som gerne vil ud og starte stævne.

Trods vores lave pris, er vores medlemskab et fuldt medlemskab der giver adgang til at deltage i Stævner over hele landet, vores egen Spring undervisning, Championat og Klubmesterskab.

Vi lægger vægt på god, åben og overskuelig information til vores medlemmer, blandt andet ved at informationer både deles på sociale medier men også her på vores hjemmeside, der er helt uafhængige af sociale medier.

Rideklubber som SHOR der er organiseret under Dansk Rideforbund, som er grundstammen i alt ridesport i Danmark. Rideklubber er drevet af frivillige kræfter og afholder stævner i Danmark. Uden sammenholdet og fællesskabet i rideklubberne vil der ikke være nogen ridesport i Danmark.NYHED, Samme lave medlemspriser for 2024 tilmeld dig nu.

Skal du ud og ride stævner i 2024 eller vil du gerne deltage i vores undervisning, så er der godt nyt. Vi har billige priser på fuldt klub medlemskab. Dette fordi klubbens ikke har fast tilholdssted.

Støt ridesporten, støt klubben og Bliv en del af fællesskabet allerede i dag.

Nye Priser.

Fuldt medlemskab hele 2024

Til og med 12 år: DKK 200,00 + SPORTI adm.gebyr DKK 12,00
13 til 24 år: DKK 200,00 + SPORTI adm.gebyr DKK 12,00
Fra og med 25 år: DKK 250,00 + SPORTI adm.gebyr DKK 12,00

SHOR Passivt Medlemskab 2024

For dig der ikke rider, men vil støtte op om klubben.
Pris: DKK 100,00 + SPORTI adm.gebyr DKK 12,00


Bliv medlem her.

Tilmeld dig på sporti.dk


Vedr. Drf-Go
Du tilføjer selv klubben til din profil på drf. Du opretter eller logger ind på din profil og trykker på mine klubber, her kan du søge efter klubben SHOR eller søg efter Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub og tilføj denne.


Hvad Er S.H.O.R.

S.H.O.R er en fusioneret rideklub mellem det tidligere HYOR og SBR. Vi har lagt vægt på en helt speciel ånd med plads til alle. Gennem årene har medlemmerne i de gamle klubber lagt utrolig mange frivillige kræfter i støtte og opbygge både HYOR og SBR. Og nu er de to store klubber i Skanderborg gået sammen.

S.H.O.R ejes og drives som alle andre foreninger af medlemmerne selv, så det er altså dig hvis du er medlem der er med til at eje og bestemme via vores bestyrelse og frivillige udvalg. Har du lyst til at få indflydelse og give en hånd med i et udvalg, så skriv til os

post@hyor.dk


Hvad Tilbyder Vi.

S.H.O.R tilbyder privat undervisning. Samtidig kan du som medlem få adgang til at deltage i stævner hele landet over.


Hvilke Medlemskab Kan Jeg Få.

Du kan vælge mellem et aktivt medlemskab, for ryttere der ønske at benytte klubbens tilbud om undervisning og mulighed for at deltage i stævner under DRF. Vi tilbyder også et støtte medlemskab for personer der gerne vil støtte klubbens gode arbejde for ridesporten og sammenholdet uden at man selv er aktiv rytter.

Ønsker du medlemskab af Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub så skal du tilmelde dig som medlem via sporti.dk, hvor du også kan se aktuelle priser.

Tilmeld dig på sporti.dk


Hvordan Tilmelder Jeg Til Undervisning

Ønsker du at deltage i Privat Undervisning kan du kontakte Mimse på Sms: 25 38 08 78. Har du andre spørgsmål eller ønsker du at udmelde dig kontakt da klubben på
post@hyor.dkDer tages forbehold for trykfejl og uopdateret info


× klublogo
Følg os på facebook

Oversigt over grupper og sider

Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

Klubbens Facebook sider og grupper

S.H.O.R
(Officielle Facebook side med Nyheder)


SHOR Medhjælper Team
(Fælleskabet og info for alle medhjælpere)

Spring Undervisning
(Koordinering af Dressur Undervisning)
Instagram
Følg os på instagram @rideklubben.shorOBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
Denne hjemmeside bruger ikke cookies og hverken indsamler eller videre giver oplysninger om dit besøg. Derfor slipper du også for træls cookie popup.
pr@hyor.dk