home
SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik
Om Klubben

S.H.O.R


SHOR står for Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub. Vi er en fusioneret rideklub mellem de to tidligere klubber HYOR (Hylke og Omegns Rideforening) og SBR (Skanderborg Rideklub).

Rideklubben drives af frivillige kræfter der enten hjælper til ved stævner, arbejde i div. udvalg eller sidder i klubbens bestyrelse. Hvert forår afholdes der general forsamling hvor blandt andet bestyrelsen vælges. Du kan finde flere oplysninger om udvalg og bestyrelsen m.m. længere nede på denne side.

Vi lægger stor vægt på at det skal være et sted med plads til alle, sammenholdet og en hyggelig atmosfære er en lige så stor og vigtig del af stedets daglig liv som selve ridningen.

Rideklubben har pt. ikke nogen fast adresse, men vi arragere stadig privat spring undervisning en gang om ugen, for dig der selv har hest. Lejlighedsvis også dressur eller spring dressur undervisning. 2 Stævner på D-niveau om året i henholdsvis Spring og Dressur. Samt både intern klub mesterskab og Championat med uddeling af pokaler og rosetter på årets general forsamling.

Da vi pt. ikke har udgifter til husleje, kan vi tilbyde et billigt medlemskab der giver adgang til at deltage i stævner i andre klubber under Drf.Dokument Arkiv

Download logoer mm.

Datapolitik

Udvalg

Pr og Hjemmeside


pr@hyor.dk
  • Henrik Hansen (Webmaster)

Kontakt via Messenger

Stævne-Udvalg


staevne@hyor.dk
  • Charlotte Møller Andersen
  • Pia Yde
Bestyrelsen For S.H.O.R


Formand: Charlotte Møller Andersen
formand@hyor.dk

Kasser: Rikke Damgård
kasserer@hyor.dk

Ea La Cour Søborg

Anne Sofie Harmsen

Pia Yde Hedegård

Hanne Viola Pedersen


Bestyrrelsen kan kontaktes på email:
post@hyor.dk

Adresseontakt Info.


Skanderborg, Hylke & Omegns Rideklub
C/O Charlotte Møller Andersen, Adelgade 3
8660 Skanderborg
post@hyor.dk

Der tages forbehold for trykfejl og uopdateret info


× klublogo
Følg os på facebook

Oversigt over grupper og sider

Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

Klubbens Facebook sider og grupper

S.H.O.R
(Officielle Facebook side med Nyheder)


SHOR Medhjælper Team
(Fælleskabet og info for alle medhjælpere)

Spring Undervisning
(Koordinering af Dressur Undervisning)
Instagram
Følg os på instagram @rideklubben.shorOBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
Denne hjemmeside bruger ikke cookies og hverken indsamler eller videre giver oplysninger om dit besøg. Derfor slipper du også for træls cookie popup.
pr@hyor.dk