home
SHOR Top Grafik SHOR Top GrafikSpring Undervisning

Rideundervisning i SHORVi tilbyder desværre kun undervisning til dig der selv har en hest til rådighed, da vi ikke har elevheste.Spring Undervisning

Rideklubben.SHOR Tilbyder Privat Spring Undervisning for dig der har din egen hest. Dette sker ved vores faste Spring og Dressur Underviser Berider Jimmi T. Sørensen.

Undervisningen tilpasses rytterens niveau og der veksles mellem gymnastikspring og banespringning. Jimmi går meget op i at grundridningen er på plads, så både rytter og hest får de bedste betingelser for at udvikle sig. Yderligere har han fokus på hesten og rytterens uddannelsesniveau, samspil og målsætning.

Undervisningen foregår på små hold af 2-3 ryttere eller som eneundervisning. Vi hjælper hinanden med at stille spring op og pille ned igen.


Sted

Hemstok Østergård
Hårbyvej 51
Dk-8660 Skanderborg


Find vej på google maps

Spring undervisningen foregår i ridehallen på Hemstok Østergård. Vi gør opmærksom på at du skal sadle op og af ved heste traileren eller i et hjørne af hallen.

Pris

Prisen er 700 kr for holdundervisning og 1400 kr for eneundervisning for august. Ryttere der endnu ikke er medlem af klubben betaler 50kr ekstra. Der tilmeldes og betales for en måned af gangenTidspunkt

Mandag eftermiddag/aftenTilmelding

Kontakt Ea for Tilmelding
easoborg@gmail.com
Om Jimmi

Jimmi er uddannet berider i 1985 og har efterfølgende deltaget på topniveau i både spring og dressur, både som rytter og træner. Undervejs i sin karriere har Jimmi været fastansat som berider flere steder. Ud over undervisningen driver han en trænings stald i Overby ved Juelsminde.


Facebook

SHOR - Spring har deres egen facebook gruppe, kun for dem der aktivt deltager i spring undervisningen. Gruppen bruges til koordinering af tider og andet praktisk. Du finder gruppen her.

Facebook Gruppen - SHOR Springundervisning

Der tages forbehold for trykfejl og uopdateret info


× klublogo
Følg os på facebook

Oversigt over grupper og sider

Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

Klubbens Facebook sider og grupper

S.H.O.R
(Officielle Facebook side med Nyheder)


SHOR Medhjælper Team
(Fælleskabet og info for alle medhjælpere)

Spring Undervisning
(Koordinering af Dressur Undervisning)
Instagram
Følg os på instagram @rideklubben.shorOBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
Webmaster Henrik H. pr@hyor.dk