home
SHOR Top Grafik SHOR Top GrafikAB Rideudstyrscup


Til vores stævner inclusiv vores kommende dressurstævne på Lillegården har vi AB Rideudstyr Cup klasser, hvor ekvipagerne ved at deltage, er med i en samlet konkurrence, hvor der er en gevinst på udstyr for 17.500 kr., fordelt på 1., 2. og 3. plads.

Fordelingen at præmierne er:
- Samlet 1. plads: 10.000 kr.
- Samlet 2. plads: 5.000 kr.
- Samlet 3. plads: 2.500 kr.

I AB Cup klasserne til stævnet bliver der, udover vinderdækken og rabatkuponer også redet/konkurreret om point, der skal kvalificere ekvipager til at vinde selve AB Cup konkurrencen. Der gives 5 point pr. 1. plads, 3 point pr. 2. plads og 1 point pr. 3. plads. Dette gælder alle klasser uanset niveau og disciplin.
Vinderen af AB Rideudstyr Cup’en vil være den ekvipage der d. 30. september 2023 har opnået flest point.

AB rideudstyr har et kæmpe udvalg til både hest og rytter og gode priser😊

AB RideudstyrSHOR Stævne på Lillegården - Tak til vores mange sponsoreDer tages forbehold for trykfejl og uopdateret info


× klublogo
Følg os på facebook

Oversigt over grupper og sider

Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

Klubbens Facebook sider og grupper

S.H.O.R
(Officielle Facebook side med Nyheder)


SHOR Medhjælper Team
(Fælleskabet og info for alle medhjælpere)

Spring Undervisning
(Koordinering af Dressur Undervisning)
Instagram
Følg os på instagram @rideklubben.shorOBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
Denne hjemmeside bruger ikke cookies og hverken indsamler eller videre giver oplysninger om dit besøg. Derfor slipper du også for træls cookie popup.
pr@hyor.dk