home
SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik

Coolunitecup Logo

Coolunite Cup


Vores Stævner indgår i år også i den landsdækkende CoolUnite Cup for ryttere, der ønsker at støtte syge og sårbare børn med tilskud til fonden CoolUnite.

Deltagere i cuppen donerer 30 kroner til fonden for hver indsendt resultat og har mulighed for at kvalificere sig til den store finale på Vilhelmsborg i februar 2024.

Nye deltagere modtager en flot pin, som synligører fællesskabet om at støtte syge og sårbare. Alle kan være med og støtte op, og de indsamlede midler kan så søges til aktiviteter til syge og sårbare børn, så de kan få en magisk oplevelse.

Gæster er meget velkomne, og der kan som privat også laves donationer til CoolUnite Cup, hvis man ønsker det.

Læs mere om Coolnite Cup her.

Coolunitecup.dkDer tages forbehold for trykfejl og uopdateret info


× klublogo
Følg os på facebook

Oversigt over grupper og sider

Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

Klubbens Facebook sider og grupper

S.H.O.R
(Officielle Facebook side med Nyheder)


SHOR Medhjælper Team
(Fælleskabet og info for alle medhjælpere)

Spring Undervisning
(Koordinering af Dressur Undervisning)
Instagram
Følg os på instagram @rideklubben.shorOBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
Denne hjemmeside bruger ikke cookies og hverken indsamler eller videre giver oplysninger om dit besøg. Derfor slipper du også for træls cookie popup.
pr@hyor.dk