home
SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik
Støt når du tanker

Støt Ridesporten og klubben, hver gang du tanker på ok


I en tid hvor det er dyrt at tanke, kan du gøre det en smule sjovere at tanke, ved at vide du er med til at støtte din lokale rideklub. Og det koster ikke dig noget ekstra.

Vær med til at støtte ridesporten og støt rideklubben hver gang du tanker hos OK Benzin. Du kan gøre dette hvis du enten har oks app, eller benzin kort.

Log ind på mit-ok.dk med dit nemid nu, og ændre hvilken klub du vil støtte fremover. Du kan også ringe på 70 10 20 33 og ændre eller tilføje klubben.

Bemærk at vi på ok fremstår med vores gamle navn Hylke og Omegns Rideforening


Log ind nu på ok.dk
Plakat med guide. Sådan støtter du ridesporten når du tanker hos ok

Der tages forbehold for trykfejl og uopdateret info


× klublogo
Følg os på facebook

Oversigt over grupper og sider

Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

Klubbens Facebook sider og grupper

S.H.O.R
(Officielle Facebook side med Nyheder)


SHOR Medhjælper Team
(Fælleskabet og info for alle medhjælpere)

Spring Undervisning
(Koordinering af Dressur Undervisning)
Instagram
Følg os på instagram @rideklubben.shorOBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
Denne hjemmeside bruger ikke cookies og hverken indsamler eller videre giver oplysninger om dit besøg. Derfor slipper du også for træls cookie popup.
pr@hyor.dk