SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik
forside grafik Venskab og heste




Nyheder & Events

Hold dig opdateret




EmneÆndret
Springdressur på Fredag26/04 13:09
Nyhed Springdressur30/04 09:01
Dressur undervisnin 16 april10/04 13:33
aflysning af stævne.txt29/03 20:59
Støt vores stævne sponsore27/03 18:00
Nu kan du købe klubtøj27/03 18:00
Info vedr herpes27/03 18:00
Indkaldelse til Generalforsamling27/03 18:00
flytning_til_christiansminde27/03 18:00
flytning fra hylke27/03 18:00
dagsorden generalforsamling 202127/03 18:00




S.H.O.R

Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub




SHOR står for Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub. Vi er en ny fusioneret rideklub mellem de to klubber HYOR (Hylke og Omegns Rideforening) og SBR (Skanderborg Rideklub).

Vi er en idtræts forening inden for ridesporten og organiseret under dansk rideforbund. Dermed er vi også med til at støtte ridesporten og være en del af alle de mange aktiviteter, tilbud og kurser m.m. som DRF (Dansk Rideforbund) tilbyder i hele danmark. Uden os rideklubber og DRF vil der ikke være nogen ridesport.

Vi er certificeret af dansk rideforbund, hvilket betyder at vi er en af de førende klubber mht. at lever op til alle forbundets mange retningslinjer. Det er klart til din fordel, da dette sikre dig at du eller dine børn deltage i aktiviteter der er underlagt strenge kvalitets og sikkerheds krav, samt at undervisningen udføres af uddannet personale.

For at kunne deltage i stævner skal du være medlem af en klub som os under DRF. Til gengæld kan du glæde dig over at støtte og være en del af ridesporten både i danmark og internationalt. Så kom og vær en del af fælleskabet omkring hestene og ridesporten.





× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik her



pr@hyor.dk