SHOR Logo
SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik

RIDEKLUBBEN

S.H.O.R

Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub


Indberet resultater

Der er nu kommet en midlertidig status for Champinonatet 2022. Tjek hvor du ligger på listen. Husk at hvis du endnu ikke har fået indberette resultater fra andre stævner, skal du skynde dig at gøre det nu, for at deltage i SHOR Championat. Du indberetter dine resultater via formlen. Det er dog ikke nødvendigt at indberette resultater fra stævnerne vi selv afholder (Smukstævne og lillegården)
ÅBEN

Næste Stævne

Har du husket at tilmelde dig vores næste stævne. For nu er der åbent for tilmelding. Dette bliver dressur stævne på Lillegården, hvor klubben afholder klubmesterskab i dressur. Der ud over indgår stævnet i AB Rideudstyrs cup. Vi ses den 3-4 September.
ÅBEN

Kalender

Se en oversigt over begivenhder i klubben såvel som heste relateret begivenheder i vores område.
ÅBEN

Klubmesterskabet

Resultater og regler for Rideklubbens SHOR interne klubmesterskab.
ÅBEN

SHOR Referater fra Bestyrelses møder

Læs seneste referater fra bestyrelses møder afholdt i rideklubben SHOR. Seneste møde 12 April 2022
ÅBEN

Medhjælper Søges

Så er det ved at være stævnetid igen, kom og vær med i fælleskabet og giv en hånd med. Der er Pizza fredag efter efter opstilning. Man behøver ikke være rytter eller medlem af rideklubben for at komme og hjælpe til.
ÅBEN

SHOR står for Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub. Vi er en fusioneret rideklub mellem de to gamle klubber HYOR (Hylke og Omegns Rideforening) og SBR (Skanderborg Rideklub).

Vi er en uafhængig rideklub uden fast adresse. Vi samler ridesporten på tværs af vores område og vi afholder privat undervisning for dig der har egen hest samt afholder stævner, på forskellige lokationer i området omkring Skanderborg, Hylke og Omegn.

Vi er en idtræts forening drevet af frivvilige og vi er certificeret og organiseret under dansk rideforbund. Dermed er vi også med til at støtte ridesporten og være en del af alle de mange aktiviteter, tilbud og kurser m.m. som DRF (Dansk Rideforbund) tilbyder i hele danmark. Uden os rideklubber og DRF vil der ikke være nogen ridesport.

For at kunne deltage i stævner skal du være medlem af en klub som os under DRF. Til gengæld kan du glæde dig over at støtte og være en del af ridesporten både i danmark og internationalt. Så kom og vær en del af fælleskabet omkring hestene og ridesporten.


Bliv Medlem

Og støt ridesporten

 • Medlemskab 2022
 • Alder til og med 24 år
 • Mulighed for at ride stævner i drf klubber
 • Der tillægges SPORTI adm.gebyr DKK 12,00
 • 200 ,- Kr

  For hele 2022
 • Medlemskab 2022
 • Alder fra 25 år
 • Mulighed for at ride stævner i drf klubber
 • Der tillægges SPORTI adm.gebyr DKK 12,00
 • 250 ,- Kr

  For hele 2022
 • Støtte Medlemskab 2022
 • For dig der ikke rider
 • Støt op om klubben
 • Der tillægges SPORTI adm.gebyr DKK 12,00
 • 100 ,- Kr

  For hele 2022Dansk Rideforbund Klubcertificering Organisation Dansk Rideforbund Klubcertificering Elevskole Dansk Rideforbund Klubcertificering Ridelejr Dansk Rideforbund Klubcertificering Klubstævne Dansk Rideforbund Klubcertificering Sikkerhed Dansk Rideforbund Klubcertificering Bredde
Certificeret rideklub, under DRF
× klublogo
Følg os på facebook

Oversigt over grupper og sider

Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

Klubbens Facebook sider og grupper

S.H.O.R
(Officielle Facebook side med Nyheder)

Hylke, Heste og Ridning
En fælleskab gruppe til alt løs og uformelt debat om heste m.m.

SHOR Medhjælper Team
(Fælleskabet og info for alle medhjælpere

SHOR Dressur undervisning
Koordinereing af det praktiske vedr. privat undervisningen

Spring Undervisning
koordinering af Dressur Undervisning
Andre Facebook sider og grupper

DRF Distrikt 12
Gruppe med info om stævner og andet i DRF distrikt 12

Skårup Overgaard
Officielle info side for Skårup Overgaard

Foto - Heste og Ridesport
Gruppen hvor Henrik Deler billeder til download.OBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
pr@hyor.dk