SHOR Logo
SHOR Top Grafik SHOR Top GrafikS.H.O.R - Stævne InformationAktuelt

Da vi pt. mangler både steder at afholde vores stævner og flere frivillige medhjælpere. Holder vi desværre en stævne pause. Ind til videre har vi derfor ingen planlagte stævner.

Ønsker du at være med til at planlægge stævner og fremover at give en hånd med til stævnerne, så er der rig mulighed for at komme med i stævne udvalget. Skriv til post@hyor.dk for mere info.Sidste Stævne

Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub vil gerne sige en meget stor tak til både Stutteri Lillegården og Stübbegården, Hørning Ridecenter/Rideskole - HSPK for at lægge ridebaner og faciliteter til vores stævne i weekenden 18 & 19 September. Vi har følt os meget velkomne begge steder og nye venskaber er opstået. Det betyder så meget for os at i vil være med til at støtte det gode fællesskab og sporten. Og endelig også en stor tak til alle frivillige der hjalp til med at få dette stævne på benene.

Links

Kontakt Info

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi gør dog opmærksom på at kontakt op til stævnet altid skal ske på email.

staevne@hyor.dk

Under selve stævnet er det dog også muligt at kontakte vores stævneformand Karina på telefon. 91 56 49 16


Husk at stævnepersonalet er frivillige så behandl dem pænt. Har du spørgsmål kan du ikke forvente at det er al personale der kan svare på dine spørgsmål under stævnet derfor er det bedst at du henvender dig til sekretariatet som kan hjælpe dig med dine spørgsmål.

Al ophold og færdsel på stævnepladsen foregår på eget ansvar. Ride klubben påtager sig intet ansvar for uheld, skader eller tyveri i forbindelse med stævnet eller ud- og hjemrejse, hverken for heste, personer eller genstande.

Alle ryttere der færdes til hest SKAL bære godkendt sikkerhedsudstyr, også under præmieoverrækkelse.OBS: Har i penge til gode fra aflyst stævne, skal i sender konto oplysninger Reg. og Konto nr til stævneudvalget staevne@hyor.dk og oplyse hvem rytter og hest er

Der kan gå lidt tid efter den planlagt stævne dato, da vi samler oplysninger fra alle deltager, inden vi returner indskuddene på en gang.

Vi håber på forståelse og tålmodighed i denne tid.

Vi glæder os til at se dig til vores stævne..Når du tilmelder dig til et stævne, skal DRF GO anvendes

Spørgsmål sendes til staevne@hyor.dk

Ved rettidig framelding gælder reglerne fra DRF hvis ikke andet er skrevet i bemærkninger. Dette sker ved at sende mail til staevne@hyor.dk.

Efteranmeldelse foregår også på Drf-go dog skal der først sendes mail til staevne@hyor.dk for at være sikker på at der er flere pladser. Det er ikke en selvfølge at fordi der er åbent for efteranmeldelser på go at der rent faktisk er plads.Hvis du har efteranmeldt skal du på stævnedagen inden start henvende dig i sekretariatet for at betale for din/dine starter. Du kan ikke starte stævnet før du har betalt.

Vi modtager mobilpay og kontanterS.H.O.R er Organiseret under Dansk Rideforund.

Vi afholder i løbet af året en række klubstævner på D niveau, samt et enkelt Distriksstævne på C niveau. Disse stævner er tildelt af Dansk Rideforbund DRF og distrikt 12 og følger deres reglementer
Alle kan få rytterlicens, ingen krav til kurser eller ryttermærker. Rytterlicens giver rytteren et personlig licensnummer, således at resultaterne fra stævnerne kan registreres.

Du skal oprette en profil på DRF Go, for at kunne tilmelde dig til stævner samt købe rytter licens.


DRF-GO
For at deltage i stævnerne, skal du enten være medlem af S.H.O.R eller en af de mange andre rideklubber under DRF (Dansk Rideforbund), du kan søge info om drf klubber her.


Klub Oversigt Drf
Din hest skal desuden havde et Hestepas, som du skal medbringe til stævnet.

Ønsker du at deltage i C-Stævner eller højere skal din hest være Konkurrencehesteregistreret Du kan søge info om hesten via navn eller Id nummer her.


Søg Heste hos Drf
Har du spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte stævne udvalget på Staevne@hyor.dk

Vi kan pt. ikke tilbyde opstaldningParkering: Trailere skal holde på samme siden som stævnepladsen (syd for Horsensvej) og personbiler skal holde på modsatte side (Nord for Horsensvej)Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub
Dk-8660 Skanderborg

Stævnet afholdes på
Kærligheden
Horsensvej 18
8660 Skanderborg


× klublogo
Følg os på facebook

Oversigt over grupper og sider

Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

Klubbens Facebook sider og grupper

S.H.O.R
(Officielle Facebook side med Nyheder)

Hylke, Heste og Ridning
En fælleskab gruppe til alt løs og uformelt debat om heste m.m.

SHOR Medhjælper Team
(Fælleskabet og info for alle medhjælpere

SHOR Dressur undervisning
Koordinereing af det praktiske vedr. privat undervisningen
Andre Facebook sider og grupper

DRF Distrikt 12
Gruppe med info om stævner og andet i DRF distrikt 12

Skårup Overgaard
Officielle info side for Skårup Overgaard

Foto - Heste og Ridesport
Gruppen hvor Henrik Deler billeder til download.OBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik herpr@hyor.dk