SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik

Ridning i Skanderborg

Rideundervisning hos S.H.O.R
på Christiansminde Ridecenter


Vil du gå til ridning i skanderborg, tryk her.

Vil du gå til ridning

Går du og drømmer om at omgåes og ride på heste, enten for sjov eller for at blive en dygtig rytter og deltage i stævner landet over.

Ja så er det på tide at du bliver medlem af en godkendt rideforening og starter på rideundervisning.

Hvor kan jeg gå til ridning

S.H.O.R står for Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub. Vi er en ny fusioneret klub mellem de gamle klubber HYOR (Hylke og Omegns Rideforening) og SBR (Skanderborg Rideklub).

Som medlem af S.H.O.R har du adgang til at få kvalificeret rideundervisning. Der ud over har du adgang til at deltage i aktiviteter og stævner hele landet over.

Som medlem af S.H.O.R kan du få Rideundervisning på Christiansminde ridecenter

Christiansminde Ridecenter ligger i Skanderborg kun få minutters gang fra Skanderborg Station. Dermed kan du nemt komme til rideklubben med tog og bus. Det tager f.eks. kun et kvarters tid at køre med tog fra Århus H til Skanderborg Station. Desuden ligger vi i gå afstand fra Campus Højvangen.

Hvorfor vælge en rideforeing

S.H.O.R ejes og drives som alle andre foreninger af medlemmerne selv, vi er altså ikke en foretning der er til for at tjene penege, men en forening af mennesker med fælles interesse omkring hestene.

Som medlem bliver du en del af det fælleskab, så det er altså dig selv der er med til at eje og bestemme via vores generalforsamling, bestyrelse og frivillige udvalg. Har du lyst til indflydelse og give en hånd med i et udvalg, så skriv til os post@hyor.dk

Lyder det fedt ?

Jamen så kan du finde meget mere information om fælleskabet i vores rideforening og hvad vi kan tilbyde dig her på hjemmesiden. Vi glæder os til at lære dig at kende.

Læs om rideundervisning


Design og kode Henrik H. - pr@hyor.dk