SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik
Opsigelse Af Ydelser

S.H.O.R


Opsigelse af Aftaler med Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub

Herunder følger informationer om hvordan du udmelder dig igen fra de forskellige ydelser der udbydes af Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub S.H.O.R. Samt oplysninger om opsigelsesfrister.


Opsigelse Af Rideundervisning
Opsigelsesfrist, undervisning

Hvis du ønsker at afmelde dig den rideundervisning, du modtager, er der 1 måneds opsigelsesvarsel fra den første i måneden.

Udmelding

Du skal bruge følgende kontakter, når du udmelder dig fra Undervisning.

Holdundervisning:
post@hyor.dk
Privat springundervisning:
post@hyor.dkOpsigelse Af Klubmedlemskab
Opsigelsesfrist, klubmedlemskab

Dit medlemskab af klubben dækker et helt år - fra 1. januar til 31. december. Hvis du ønsker at udmelde dig af klubben SHOR er seneste frist i december før juleferien.

Udmelding

Du udmelder dig på mail til:
post@hyor.dk

× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik herpr@hyor.dk