SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik


Om Klubben


S.H.O.RSHOR står for Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub. Vi er en ny fusioneret rideklub mellem de to klubber HYOR (Hylke og Omegns Rideforening) og SBR (Skanderborg Rideklub). Vi er certificeret af DRF med hele 6 certificater. Vi er en meget aktiv rideklub og tilbyder rideundervisning for alle, incl holdundervisning hvor du får en hest til rådighed. Desuden arrangere vi stævner på både E. D og C. Niveau.

Rideklubben drives af frivillige kræfter der enten hjælper til ved stævner, arbejde i div. udvalg eller sidder i klubbens bestyrrelse. Hvert forår afholdes der general forsamling hvor blandt andet bestyrrelsen vælges. Du kan finde flere oplysninger om udvalg og bestyrrelsen m.m. længere nede på denne side.

Rideklubben bor på Christiansminde Ridecenter i Skanderborg. Tæt ved Skanderborg Banegård og i kort afstand til både Skanderborg Øst og Vrold.

Sammen ligger klubben og Christiansminde ridecenter stor vægt på at det skal være et sted med plads til alle, sammenholdet og en hyggelig atmosfære er en lige så stor og vigtig del af stedets daglig liv som selve ridningen.Vedtægter

Arkiv med Referater fra møder m.m.


Pr
pr@hyor.dk
 • Henrik Hansen (Webmaster)
 • Mimse - Marianne Frisk Jensen (Privat Uv)


 • Kontakt vedr. nye opslag og ændringer på hjemmesiden sendes til
  pr@hyor.dk

  Stævne-Udvalg
  staevne@hyor.dk
 • Karina Lang

 • Formand: Charlotte Møller Andersen
  formand@hyor.dk

  Næstformand: Solvej Duun Vissing Andersen

  Kasser: Elin Pedersen

  Sekretær: Pia Yde Hedegaard


  Medlem: Anne Dorte Schjødt Johansen

  1. suppleant: Ea La Cour Søborg

  Ridecenter
  Alexandra og Anne Sophie G. Sørensen


  Bestyrrelsen kan kontaktes på email:
  post@hyor.dk  Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub
  S.H.O.R
  Christiansmindevej 3
  Dk8660 Skanderborg
  post@hyor.dk

  × klublogo
  Oplysninger er kun vejledende.

  Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

  Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

  Cookie m.m.

  Hjemmesiden bruger ikke cookies.

  Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

  Læs evt. også klubbens Persondata politik her  pr@hyor.dk