SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik


Kære Medlemmer


Det er med glæde, at bestyrelsen kan bekendtgøre, at vi er indgået i et samarbejde med Christiansminde Ridecenter (Skanderborg), hvor driften netop er blevet overtaget af søsterrene Alexandra og Anne Sophie, der selv er opvokset på Ridecentret og er yderst kompetente ryttere og hestekendere. De har fokus på, at det skal være sjovt at være sammen med hesten, men også at sikkerheden er i orden, og ikke mindst at uddanne ryttere på alle niveauer. Det er Alexandra og Anne Sophie der selv underviser på rideskoleholdene.

Vi kan derfor med glæde meddele, at vi allerede nu har en aftale i hus, hvor du som medlem af HYOR vil kunne modtage undervisning på Christiansminde Ridecenter efter sommerferien.I vil få nærmere information om kontakt oplysninger og mulighed for en gratis prøvetime på Christiansminde Ridecenter.


Lidt om Christiansminde

Christiansminde har udviklet deres eget koncept for rideskolen, hvor du ikke bare lære at ride din pony, men også får grundig oplæring i hvordan du håndtere heste på en sikker måde og hvordan du f.eks. sadler din pony op. Derfor starter og slutter en ridetime altid med, at du selv sadler din hest/pony op og sadler den af igen, så du samtidig lærer at omgås heste i stalden.

Derudover har Alexandra og Anne Sophie udviklet deres eget koncept for rideskolen, så du altid er sikret en udvikling i din ridning. Her har de selv beskrevet deres vision for rideskolen og Ridecenteret:


”På Christiansminde ønsker vi at skabe en atmosfære fyldt med nærvær, læring og ikke mindst en masse heste. Hovedfokus er et god lære- og være sted med særligt henblik på børn og unge.
Visionen er, at eleverne på vores rideskole får en stærk faglig ridemæssig grunduddannelse, der forudsætter de kan have et sikkert, forsvarligt og berigende liv med heste. Vi ønsker dermed at bygge et stærkt fundament for ryttere unge og nye såvel som ældre og erfarne. Hermed lægger vi stor vægt på læring og teorien omkring ridning samt hesten ve og vel. At favne bredden er noget vi ønsker på Christiansminde og vi ønsker en varieret undervisning med forskellige temaer hver uge for at motivere vores elever og heste. 
Yderligere fokuserer vi selvfølgelig altid på hestens velfærd og sætter altid hestens behov først. 

Alexandra og Anne Sophie Gerstorf står for den daglige drift på ridecenteret, hvor der tilbydes holdundervisning for unge, opstaldning og privatundervisning.
I vores elevskole er det os (Alexandra og Anne Sophie), som står for undervisningen. Vi har begge redet siden barns ben både spring og dressur, men de seneste år har det stået i dressurens tegn. Her har vi begge været en del af det danske ungdomslandshold i en årerække, og fået et stærkt fundament igennem talentudviklingsprogrammet fra DRFog dygtigere trænere. Vi ønsker dermed at give alt den viden vi har fået gennem de mange år i stalden og i sadlen videre til vores elever på Christiansminde. Som søskende har vi et tæt samarbejde og har begge en klar vision om at gøre i forskel i ridesporten, dermed vores vision om et ridecenter, som favner bredden med læring i højsæde." 


Mere om Christiansminde Ridecenter

I kan læse mere om Alexandra og Anne Sophie og stedet på Facebook.


Christiansminde Ridecenter
Vi vil også meget gerne henvise til deres YouTube kanal ”ponytuben” , hvor i bl.a. kan se Alexandra og Anne Sophie forklare hvordan man salder sin pony op, vasker heste og ikke mindst fortælle om deres skønne ponyer og heste i rideskolen.


Ponytuben

Vi er flyttet


HYOR er flyttet til Christiansminde Ridecenter og alle HYORs springmaterialer mv. er flyttet fra Hylke Ridecenter til Christiansminde Ridecenter.

Bestyrelsen er også ved at indgå et samarbejde med Skanderborg Rideklub som i dag bor på Christiansminde Ridecenter. Disse planer vil I høre meget mere om, når der foreligger konkrete aftaler.

HYOR vil forsat afholde stævner under Dansk Ride forbund, men nu på Christiansminde Ridecenter. Det er planen, at de allerede fastsatte stævnedatoer i 2020 som udgangspunkt fastholdes. Det vil i høre meget mere om.

---ooo0ooo---

Bestyrelsen ser mange gode samarbejdsmuligheder med Christiansminde Ridecenter, hvor HYOR kan fortsætte som klubben med højt engement og socialt fællesskab omkring heste, i et miljø hvor hestevelfærd, sikkerhed, faglighed og godt humør vægtes meget højt.

I vil løbende blive informeret om det kommende samarbejde og hvilke tilbud du som medlem af HYOR kan benytte dig af.

Bestyrelsen
HYOR.
× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik herpr@hyor.dk