SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik

Kære Medlemmer


Ophør af samarbejde med Hylke Ridecenter

Efter generalforsamlingen blev HYOR’s klubskilt, certificeringsskilte og pokaler mv. pakket væk af Hylke Ridecenter. Bestyrelsen meddelte efter generalforsamlingen, at de ønskede at forsøge at genoptage samarbejdet, hvortil Lærke meddelte, at hun ikke ønskede at samarbejde med den nyvalgte bestyrelse.

Vi har derfor været nødsaget til at træffe en beslutning om, at opsige samarbejdet med Hylke Ridecenter, da der på ingen måde var mulighed for et samarbejde og et forsat liv for HYOR på Hylke Ridecenter.

Samarbejdet og lejeaftalen med Hylke Ridecenter er opsagt med endeligt ophør pr. 31. juli 2020.

Dette betyder at alt rideundervisning igennem HYOR på Hylke Ridecenter ophører pr. 1. juli 2020 og samtlige betalinger til rideundervisning i klubmodul slettes, så der ikke sker betaling for august måned.


Bestyrelsen

HYOR.× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik herpr@hyor.dk