SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik


Vi introducere Springdressur


Nyhed

Foråret er kommet og nu trænger vi til at komme ud i den friske luft og få pudset rideformen af. Derfor er vi glade for at vi nu kan introducere at du kan gå til Springdressur på Christiansminde ridecenter hos berider Jimmi T. Sørensen to fredage om måneden.


sted

Det foregår på Christiansminde Ridecenter i Skanderborg

Christiansminde Ridecenter
Christinansmindevej 3
Dk-8660 Skanderborg


pris

Pris for medlemmer af Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub (SHOR) 300 kr for 30 minutters eneundervisning 🤠🤠tilmelding

Kontakt Mimse for Tilmelding
til sms listen 2538 0878

Når månedens dressurdatoer er koordineret med Jimmi, sendes besked til ryttere på sms listen. Du melder hurtigst muligt tilbage med hvilke gange, du ønsker undervisning i den aktuelle måned. Meld også gerne tilbage, hvis du ikke ønsker undervisning.
Hvis der er ledige tider, udbydes de til alle.
På dage med flest tilmeldte (min. 4, max. 9) afholdes dressurundervisning. Når de endelige datoer er meldt ud, er tilmelding bindende.
Senest på undervisningsdagen sendes rytterrækkefølge på sms og lægges også på FB i gruppen for ryttere på sms listen.


For tilmelding til SMS liste send SMS til 25380878 (Mimse)

Vi glæder os til at se dig..


× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik herpr@hyor.dk