SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik


Herpes


Vi har lavet nogle retningslinjer i forhold til risikoen for herpesvirus hos heste, de er specielt relevante for ryttere, der deltager i privatundervisning her på Christiansminde.

Retningslinjer i forhold til herpes:

Vask hænder, sprit af og skift overtøj mellem besøg, hvis du har kontakt med flere hestestalde.Hold øje med din hests sundhedstilstand (snot, hoste, feber osv.) og hold den hjemme, hvis den ikke er frisk.

Kommer du på ridecentret med en hest fra en anden stald, eller tager du din hest med ud fra ridecentret, så undgå kontakt med andre heste. Og lad ikke hesten græsse fremmede steder.

Tag gerne temperatur på hesten jævnligt både før og efter hesten har været andre steder med flere heste (til stævner eller andre aktiviteter).

Undgå unødig fælles transport med heste fra andre stalde.

Undgå kontakt med andre heste end din egen og lad ikke andre unødigt få kontakt til din hest. Og brug ikke udstyr - strigler, spande, tæpper mv. på andre heste.

Kun opstaldede heste må komme i staldene på Christiansminde.

Overvej om din hest skal vaccineres mod herpes. Læs dyrlægernes anbefalinger.

Hold øje med retningslinjer fra rideforbundet, klubben og ridecentret. Hvis risikovurderingen stiger, forbeholder vi os ret til at skærpe retningslinjern

Info Plakat
× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik herpr@hyor.dk