SHOR Top Grafik SHOR Top GrafikInfo vedr. Christiansminde's udmelding

Christiansminde har per 5. juni 2021 offentliggjort på Facebook, at de stopper rideskolen som følge af rideklubbens manglende betaling. Udmeldingen kommer som en stor overraskelse for os og da særligt da denne påstand er direkte usand. Det vil vi naturligvis ikke sidde overhørig.

For snart et år siden overtog Alexandra og Anne-Sophie Gersdorff Sørensen ledelsen af Christiansminde Ridecenter med masser af gåpåmod og ambitioner for stedet. Kort herefter inviterede de Hylke og Omegns Rideforening til et samarbejde, der gav klubben hjemsted på Christiansminde.

På det tidspunkt var der fælles visioner om, et aktivt fællesskab mellem klub og ridecenter, der kunne udvikle ridesporten i Skanderborg. Skanderborg Rideklub betalte husleje til ridecentret frem til fusionen pr. 1. januar 2021. Hylke og Omegns Rideforening betalte yderligere 210.000 som et forskud på husleje/halleje til bla. vedligeholdelse af faciliteterne.

Det seneste år er der sket nogle ændringer, der gør at ridecentrets prioriteter har ændret sig, hvilket har skabt en usikkerhed i samarbejdet. Ledelsen er skiftet, og Ridecentret ønsker at køre videre med elevskolen selvstændigt.

Rideklubben er afhængige af stævner og andre aktiviteter for at drive klubben og arbejde for klubbens visioner, men DRF ikke kunnet godkende udendørsbanerne på Christiansminde til aktiviteter, da de ikke lever op til rideforbundets sikkerhedsstandarder. Ridecentret mener ikke det er realistisk med investeringer i stedet, der kan bringe stedet op til denne standard.

Klubben har i perioden 1 august til 31 december og igen fra midt i april måned været nød til at leje sig ind andre steder da vi ikke har kunnet afholde vores privat undervisning på Christiansminde pga hallen var optaget og pga. udendørsbanen var ikke var sikker at holde undervisning på.

Gennem længere tids drøftelser, er ridecenter og rideklub blevet enige om, at vi ikke længere ønsker det samme for fremtiden, og vi er derfor ikke længere et match. Vi har i perioden ikke kunnet blive enige om huslejekontrakt og samarbejdskontrakt, så der har ikke i år været nogen gældende kontrakt. Vi har derfor for 2 uger siden fremsendt forslag til betaling for husleje til Christiansminde fra d. 1. januar til d. 31.maj 2021. Vi har først i dag fået en accept af dette forslag.

Vi er ærgerlige over at samarbejdet ikke har fungeret og rigtigt kede af den måde, det nu slutter på. Klubben vil derfor fremover fungere uden fast tilholdssted, mens vi holder øjnene åbne for mulighederne for et nyt sted.


× klublogo
Følg os på facebook

Oversigt over grupper og sider

Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

Klubbens Facebook sider og grupper

S.H.O.R
(Officielle Facebook side med Nyheder)

Hylke, Heste og Ridning
En fælleskab gruppe til alt løs og uformelt debat om heste m.m.

SHOR Medhjælper Team
(Fælleskabet og info for alle medhjælpere

SHOR Dressur undervisning
Koordinereing af det praktiske vedr. privat undervisningen
Andre Facebook sider og grupper

DRF Distrikt 12
Gruppe med info om stævner og andet i DRF distrikt 12

Skårup Overgaard
Officielle info side for Skårup Overgaard

Foto - Heste og Ridesport
Gruppen hvor Henrik Deler billeder til download.OBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik herpr@hyor.dk