home
SHOR Top Grafik SHOR Top GrafikSHOR Stævne på Lillegården

Tak for skønt stævne på Lillegården


Helt som klubbens Smukstævne i maj, kunne vi endnu engang nyde et stævne fyldt med varme på alle måder. Solen bagte ned og var med til at fremhæve den varme og hyggelige stemning på Lillegården. Vi er meget taknemlige for samarbejde med Lillegården. De her giver den hele armen for at skabe et fantastik stævne sammen med klubben. Vi kunne ikke gøre det uden dem. Tror alle ryttere har følt sig meget velkommen i de skønne omgivelser med den flotte udsigt over skovene og søen.

Også en meget stor tak til alle de frivillige både fra klubben og fra Lillegården, der sammen har hjulpet til med at skabe denne fantastiske weekend.

Endnu en gang tak til alle vores Sponsore som har doneret fine gaver og tak til dem som stillede op med boder og gav vores deltager lidt ekstra at kigge på. Håber alle vil støtte op vores sponsore.

Og selvfølgelig en tak til alle jer Deltager som valgte at finde vej til Lillegården. Dejligt at se så stor interesse for vores stævne. Vi håber at se jer alle sammen igen til næste år.

En stor tak til vores sponsore ved stævnet på LillegårdenDer tages forbehold for trykfejl og uopdateret info