SHOR Top Grafik SHOR Top GrafikBliv Medlem Af Rideklubben

S.H.O.R


Hvorfor Vælge En Rideklub

Rideklubber som SHOR der er organiseret under Dansk Rideforbund er grundstammen i alt ridesport i Danmark. Rideklubber er drevet af frivillige kræfter og afholder stævner hele landet over. Uden sammenholdet og fællesskabet i rideklubber vil der ikke være nogen ridesport i Danmark.


Hvad Er S.H.O.R.

SHOR er en ny fusioneret ridelklub mellem det tidligere HYOR og SBR. Vi har lagt vægt på en helt speciel ånd med plads til alle. Rigtig mange kommer dagligt i klubben bare for at nyde det gode samværd med hinanden og hestene. Og gennem årene har medlemmerne i de gamle klubber lagt utrolig mange frivillige kræfter i støtte og opbygge både HYOR og SBR. Og nu er de to store klubber i skanderborg gået sammen for at kunne tilbyde dig endnu bedre forhold i samarbejde med Christiansminde Ridecenter.

SHOR ejes og drives som alle andre foreninger af medlemmerne selv, så det er altså dig hvis du er medlem der er med til at eje og bestemme via vores bestyrelse og frivillige udvalg. Har du lyst til indflydelse og give en hånd med i et udvalg, så skriv til os

post@hyor.dk


Hvad Tilbyder Vi.

SHOR tilbyder Hold undervisning for dig der ikke selv har hest, på Christiansminde ridecenter i Skanderborg. Vi tilbyder også Privat undervisning for dig der har hest eller partshest. Vi afholder desuden stævner på C, D og E niveau under DRF samt sløjfestævner. Der ud over tilbyder vi forskellige aktiviteter og kurser i løbet af året og afholder også en årlig Ridelejr.


Hvilke Medlemskab Kan Jeg Få.

Du kan vælge mellem et aktivt medlemskab, for ryttere der ønske at benytte klubbens tilbud om undervisning og stævner. Vi tilbyder også et støtte medlemskab for personer der gerne vil støtte klubbens gode arbejde for ridesporten og sammenholdet uden at man selv er aktiv rytter.

Ønsker du medlemskab af Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub så skal du tilmelde dig som medlem via sporti.dk, hvor du også kan se aktuelle priser.


tilmeld dig på sporti.dk

Hvordan Tilmelder Jeg Til Undervisning

Hvis du gerne vil gå til Hold rideundervisning, skal du kontakte Alexandra - Telf: 27 64 63 29 og høre nærmere om hvor der er plads til dig. Ønsker du at deltage i Privat Undervisning kan du kontakte Mimse på Sms: 25 38 08 78. Har du andre spørgsmål eller ønsker du at udmelde dig kontakt da klubben på
post@hyor.dk× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik herpr@hyor.dk