SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik


Klubmesterskabet


 • FOR AT KUNNE DELTAGE I KLUBMESTERSKABERNE SKAL MAN HAVE BETALT KONTINGENT FOR DET INDEVÆRENDE ÅR, FØR MAN STARTER DE FORSKELLIGE AFDELINGER AF MESTERSKABERNE.

 • Der afholdes 3 klubmesterskabsstævner.

 • Alle 3 stævner tæller, og man skal have deltaget i mindst 2 af stævnerne for at kunne blive klubmester/klassevinder.

 • Der er ingen resultater, der smides væk, så det er på alle måder en fordel at være med alle 3 gange.

 • Ryttere, som bliver samlede klassevindere, får en klassevinderroset.

 • Der kåres klubmestre samlet i dressur for heste og ponyer samt for heste og ponyer i spring.

 • Der bliver altså 4 klubmestre. • I mange af klasserne vil der deltage ryttere fra andre klubber. Inden SHOR’s ryttere tildeles points, ”renses” klassen for
  fremmede ryttere, og det beregnes herefter, hvilke placeringer klubbens egne ryttere har fået. Dette bruges til
  pointberegning til mesterskaberne.

  Klasserne for ponyer og heste vil altid køre adskilt.

  Hvis man starter en klasse, hvor der ikke er andre tilmeldte overhovedet (heller ikke fra andre klubber) skal man i dressur have mindst 50 % af den mulige pointsum, altså være godkendt. Ellers får man ikke vinderpointene. I spring må man til og med LB** højst have 8 fejl, hvis man skal have vinderpointene.


  Klasser højere end LA er ikke en del af klubmesterskabet.

  Startberettigelse
  Hvis man er startberettiget ved første klubmesterskabsstævne, er man startberettiget ved alle tre stævner. Er man i tvivl om, hvilke klasser man må starte, må man forhøre sig, men det burde fremgå af propositionerne.


  Der rides efter DRF´s outregler, dog er procent klasseerne LA for pony og hest og springklasserne LB1* og LB2** for hest og pony undtaget (De er åbne for alle, da vi jo skal finde klubbens bedste rytter)
  Det er rytterens ansvar at melde i de rigtige klasser. Hvis det konstateres, at man har startet for lave klasser, fratages
  alle point.

  I tilfælde af ”dødt løb”

  For at undgå ligeplacerede klubmestre/klassevindere har vi følgende regler, der kun tages i brug, hvis ekvipager ligger lige:

  Klassevindere og klubmestre i dressur: Procentvise points i forhold til maximumpointsats.

  Klassevindere i spring: Hvem klarede sig bedst, sidst rytterne mødtes mht. placering?

  Klubmestre i spring: Der gives points for placeringer, da klasser ikke er sammenlignelige. 1. plads 5 points, 2. plads 3 points, 3. plads 2 points, 4. plads og øvrige placeringer 1 point. Skulle der derefter være dødt løb, kigger vi på, hvor mange fejl rytterne sammenlagt har haft. Ligger ryttere stadig lige til klubmesterskaberne, er det rytteren, der starter de/den sværeste klasse, der vinder. I dressur er klasserne rangeret i sværhedsgrad, sådan at LB2 hos hestene er sværere end LB1, der er sværere end LC3, der er sværere end LC2, selvom de måske giver de samme points.


  Rosetter og pokaler

  Ved forårets generalforsamling fejres vinderne.

  Der uddeles klassevinderroset, klubmesterroset og pokaler samt erindringspokaler til sidste års klubmestre.  Venlig Hilsen

  Karina Lang
  Stævneudvalget
  Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub

  staevne@hyor.dk

  www.hyor.dk


  × klublogo
  Følg os på facebook

  Oversigt over grupper og sider

  Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

  Klubbens Facebook sider og grupper

  S.H.O.R
  (Officielle Facebook side med Nyheder)

  Hylke, Heste og Ridning
  En fælleskab gruppe til alt løs og uformelt debat om heste m.m.

  SHOR Medhjælper Team
  (Fælleskabet og info for alle medhjælpere

  SHOR Dressur undervisning
  Koordinereing af det praktiske vedr. privat undervisningen
  Andre Facebook sider og grupper

  DRF Distrikt 12
  Gruppe med info om stævner og andet i DRF distrikt 12

  Skårup Overgaard
  Officielle info side for Skårup Overgaard

  Foto - Heste og Ridesport
  Gruppen hvor Henrik Deler billeder til download.  OBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
  × klublogo
  Oplysninger er kun vejledende.

  Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

  Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

  Cookie m.m.

  Hjemmesiden bruger ikke cookies.

  Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

  Læs evt. også klubbens Persondata politik her  pr@hyor.dk