SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik
Hold Undervisning på Christiansminde Ridecenter
SHOR Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub samarbejder med Christiansminde ridecenter i Skanderborg. Som medlem af SHOR kan du modtage undervisningen som Christiansminde ridecenter afholder.

Lidt om Christiansminde Ridecenter.

Christiansminde ridecenter ligger i gå afstand fra Skanderborg Banegård og Campus Højvangen.

Christiansminde har udviklet deres eget koncept for rideskolen, hvor du ikke bare lære at ride din hest eller pony, men også får grundig oplæring i hvordan du håndtere hesten på en sikker måde og hvordan du f.eks. sadler din hest eller pony op. Derfor starter og slutter en ridetime altid med, at du selv sadler din hest/pony op og sadler den af igen, så du samtidig lærer at omgås heste i stalden.

Derudover har Alexandra og Anne Sophie udviklet deres eget koncept for rideskolen, så du altid er sikret en udvikling i din ridning.
Christiansminde Ridecenter tilbyder hold undervisning for Voksne, Børn og Unge.

Ring til Alexandra for at høre mere og tilmelding. Telf: 27 64 63 29


Christiansminde Ridecenter
Christiansmindevej 3
8660 Skanderborg


Christiansminde-Ridecenter

Ponytuben
Christiansminde Ridecenter driver en Youtube kanal hvor du kan møde indehaver og underviserne Anne-Sophie og Alexandra, samt se film med gode råd omkring heste pasning og ridning.


PonyTuben


Elevheste
Når du går til hold undervisning kan du ride på en af Christiansminde's Heste/Ponyer. Her under er et link til en film på Ponytube, hvor du kan se udvalget af heste præsenteret.


Film om Elevhestene
Priser
Du kan finde oplysninger om priser her.


Priser på Undervisning


Design og kode Henrik H. - pr@hyor.dk