SHOR Top Grafik SHOR Top Grafik


OBS: For status om aflysninger, opstart, ændringer og forholdsregler i forbindelse med Corona, henviser vi til vores Covid-19 info.


SHOR Covid-19 Info


Hold Undervisning på Christiansminde Ridecenter


SHOR Skanderborg, Hylke og Omegns Rideklub samarbejder med Christiansminde ridecenter i Skanderborg. Som medlem af SHOR kan du modtage undervisningen som Christiansminde ridecenter afholder.


Lidt om Christiansminde Ridecenter.


Christiansminde ridecenter ligger i gå afstand fra Skanderborg Banegård og Campus Højvangen.

Christiansminde har udviklet deres eget koncept for rideskolen, hvor du ikke bare lære at ride din hest eller pony, men også får grundig oplæring i hvordan du håndtere hesten på en sikker måde og hvordan du f.eks. sadler din hest eller pony op. Derfor starter og slutter en ridetime altid med, at du selv sadler din hest/pony op og sadler den af igen, så du samtidig lærer at omgås heste i stalden.

Derudover har Alexandra og Anne Sophie udviklet deres eget koncept for rideskolen, så du altid er sikret en udvikling i din ridning.
Christiansminde Ridecenter tilbyder hold undervisning for Voksne, Børn og Unge.

Ring til Alexandra for at høre mere og tilmelding. Telf: 27 64 63 29


Christiansminde Ridecenter
Christiansmindevej 3
8660 Skanderborg


Christiansminde-Ridecenter


Ponytuben

Christiansminde Ridecenter driver en Youtube kanal hvor du kan møde indehaver og underviserne Anne-Sophie og Alexandra, samt se film med gode råd omkring heste pasning og ridning.


PonyTubenElevheste

Når du går til hold undervisning kan du ride på en af Christiansminde's Heste/Ponyer. Her under er et link til en film på Ponytube, hvor du kan se udvalget af heste præsenteret.


Film om Elevhestene


Priser
Du kan finde oplysninger om priser her.


Priser på Undervisning

Covid-19
Vi gør alt hvad vi kan for at skabe et trygt miljø, således at vi kan afholde undervisningen med fokus på sikkerhed og naturligvis følger vi anbefalinger fra myndighederne.

Du kan holde dig orienteret om status og aflysninger af vores aktivtitere m.m. på vores Covid19 Infoside.


SHOR Covid19 Info

× klublogo
Oplysninger er kun vejledende.

Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

Cookie m.m.

Hjemmesiden bruger ikke cookies.

Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

Læs evt. også klubbens Persondata politik herpr@hyor.dk