SHOR Logo
SHOR Top Grafik SHOR Top GrafikInfo vedr. Covid-19SHOR er organiseret under drf og følger naturligvis de retningslinjer vedr. covid-19 som myndighederne og drf (Dansk Rideforbund) kommer med. Pas på jer selv og hjælp til med at forebygge smittespredningen, så vi fortsat kan nyde vores fælles hobby.Restriktioner.


Hjælp til med at begrænse smitten.

 • - Hold afstand.
 • - Blive hjemme hvis du er syg eller har symptomer.
 • - Brug håndsprit.
 • - Der skal bruges mundbind, i henholdt til det beskrevne her under.
 • - Og følg myndighedernes retningslinjer.

 • Har du symptomer på covid-19 såsom, Feber, Tør hoste, Vejr trækningsbesvær, tab af smags og lugtesans, træthed eller ondt i halsen. Skal du i følge myndighederne isolere dig selv og blive testet. Også selvom du er færdig vaccineret.

  Fra søndag 19. december 2021 kl. 08.00 skal besøgende, tilskuere, publikummer og lignende på 12 år og derover have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir i lokaler, hvor der udøves idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, herunder svømmehaller, idrætshaller, træningscentre og foreningslokaler- og aktiviteter, biblioteker og musik- og kulturskoler.  Læs alle gældende regler i Skanderborg Kommune her

  Links til mere Info

  × klublogo
  Følg os på facebook

  Oversigt over grupper og sider

  Vi i rideklubben ønsker at samle fællesskabet omkring heste og ridesport i Skanderborg, Hylke og omegn. For at koordinere vores mange aktiviteter har vi en stor facebook side og nogle forskellige grupper der er gode til debat og deling af oplysninger mellem os. Herunder finder du links til de forskellige steder på facebook, både dem der har direkte forbindelse med klubben og andre relateret.

  Klubbens Facebook sider og grupper

  S.H.O.R
  (Officielle Facebook side med Nyheder)

  Hylke, Heste og Ridning
  En fælleskab gruppe til alt løs og uformelt debat om heste m.m.

  SHOR Medhjælper Team
  (Fælleskabet og info for alle medhjælpere

  SHOR Dressur undervisning
  Koordinereing af det praktiske vedr. privat undervisningen
  Andre Facebook sider og grupper

  DRF Distrikt 12
  Gruppe med info om stævner og andet i DRF distrikt 12

  Skårup Overgaard
  Officielle info side for Skårup Overgaard

  Foto - Heste og Ridesport
  Gruppen hvor Henrik Deler billeder til download.  OBS: Syntes du der mangler noget i listen, så send forslag til Henrik på email pr@hyor.dk
  × klublogo
  Oplysninger er kun vejledende.

  Selvom vi bestræber os på at holde klubbens hjemmeside opdateret, tages der forbehold for at der kan fremgå forældede eller forkerte oplysninger på hjemmesiden. Sidens oplysninger skal derfor kun betragtes som vejledende.

  Opdager du fejl på siden eller har du ris, ros eller nye ideer til indhold, er du altid meget velkommen til at kontakte os på pr@hyor.dk

  Cookie m.m.

  Hjemmesiden bruger ikke cookies.

  Der er visse steder på siden web formularer som bruges til at du kan indsende oplysninger til klubbens udvalg eller bestyrelsen. Oplysningerne her sendes ukrypteret som almindelig Email, derfor bør du ikke opgive følsomme data i disse formularer.

  Læs evt. også klubbens Persondata politik her  pr@hyor.dk